Vilkår og leveringsbetingelser

Geografi

Betingelserne gælder for hele Danmark ekskl. Færøerne og Grønland

Priser

Alle priser er i danske kroner og er inkl. 25 % moms og de i dag gældende afgifter. Der tages forbehold for trykfejl og udsolgte varer. Priserne er ekskl. ekspeditionsomkostninger. Der vil der være ekstra fragt omkostninger ved levering af profiler m.v. Din bestilling tillægges ekspeditionsomkostninger på 100 kr. uanset mængde.

Betaling

Vi tilbyder betaling via bankoverførsel.
Efter du har afsluttet din bestilling sender vi dig en e-mail med bestillings information, antal, pris i alt samt vor bank information til brug for betaling.
Ved overførsel af pengene til vor bankkonto, husk at oplyse ordre referencen fra den e-mail vi har sendt dig.
Når vi har modtaget indbetalingen sender vi varerne til dig.

Ordrebekræftelse

Når vi har modtaget din bestilling, vil du modtage en e-mail som bekræfter din ordre. Ordrebekræftelsen indeholder bl.a. dit ordrenummer og den samlede pris. Bemærk venligst at denne kun er en bekræftelse på, at ordren er modtaget hos MODAVI.

Levering

MODAVI leverer i hele Danmark (brofaste øer) inden for 2-4 hverdage, som oftest vil det dog komme hurtigere. Bestillinger afgivet i weekenden og på helligdage registreres som indkomne førstkommende hverdag.

Ekspeditionsomkostninger i Danmark – DAG TIL DAG

Er det en haste ordre så finder vi også ud af det. Ring/skriv til os og vi finder en løsning, som dog oftest vil ende med at blive dyrere end de normale ekspeditionsomkostninger.

Øerne

Levering til ikke-brofaste øer sker hurtigst muligt, dog indenfor 1 uge. Prisen i henhold til Post Danmarks gældende priser.

Transportskader

Eventuelle reklamationer over transportskader bedes rettet til fragtføreren (postbud eller chauffør) ved modtagelsen. Ved kvittering for modtagelsen, skal du på fragtbrevet påtegne, at pakken er transportskadet og derefter kontakte MODAVI.

Fortrydelsesret

Ved køb af varer på internettet har du ifølge Forbrugeraftaleloven som udgangspunkt 14 dages fortrydelsesret. Dette gælder dog ikke fødevarer, herunder forgængelige varer, såsom vin, spiritus og olie. Der kan læses mere herom i Forbrugeraftalelovens bestemmelser i kap. 3, §5 , stk. 3 pkt. 4. Vi vil dog altid bestræbe os på at finde en løsning, hvis du alligevel skulle fortryde et køb. Derfor skal du, hvis du fortryder købet, kontakte MODAVI inden 7 dage efter modtagelsen af varen. Varer returneret uden forudgående aftale refunderes ikke. Eventuel tilbagebetaling af købesum vil være eksklusiv alle eventuelle leveringsomkostninger. Varen skal altid returneres i samme stand og emballage, som du modtog den.

MODAVI ApS
Skærbækvej 4
7000 Fredericia
CVR-nr. 31086035