Vine af højeste danske kvalitet

Køb en unik dansk vin!

Vi præsenterer med stolthed vore specialvine af høj kvalitet

“I et land uden høje bjerge” – hvor vi nok burde dyrke kartofler – er det imod alle odds lykkedes os at skabe disse skønne vine, som kan købes i specialbutikker og fra Vingaarden Lindely ved Kolding.

Stemningen er altid helt i top efter ganske få minutter. Om det skyldes vinens indvirkning eller det gode selskab – ja, det skal være usagt! VinButikken har åben efter nærmere aftale på 2370 2379 eller 4014 3400.

Dansk hvidvin, rødvin og andre lækkerier…

Lyset

er en frisk hvidvin med masser af frugt i næsen og en fin balance mellem syre og sødme. Behagelig og vedvarende eftersmag med noter af de saftige og syrlige danske æbler fra den skønne danske sommer.

Perfekt ledsager til fisk og lette retter. Prøv den også til Rødkit ost med saltede mandler.

Vinen er modnet på tank og flaske. Den serveres bedst ved 10 grader.

Solen

er en fyldig hvidvin med masser af frugt og citrus i næsen og en særdeles fin aromatisk balance. Dejlig lang og sublim eftersmag med et behageligt bid. Perfekt ledsager til dansk fisk og lette danske retter.

Vinen er modnet fire måneder på egetræsfade, som har tilført nye facetter til Solarisdruen og nye oplevelser for dig og dine venner!

Bør iltes før servering ved 10 grader.

Rosén

Roséns duft af vanilje, frugt og hyldeblomst springer lige i næsen og nydelsen fortsætter i smagen med en frisk og behagelig eftersmag af den skønne danske sommer.

Prøv den på terrassen til dine gæster eller til grillet laks og andre lette retter.

Ifølge min kone må Rosén gerne nydes hele året rundt og bør serveres ved 10 grader.

Trekanten

er en let og elegant rødvin på primært Rondodruen, men indeholder også ni andre røde druer. Frugtagtig vin med en blød og behagelig eftersmag.

Prøv den til en god gammeldags dansk bøf med bløde løg, en god sovs – og rødbeder.

Vinen er drikkeklar nu, men kan med fordel gemmes yderligere 2-4 år ved korrekt opbevaring. Vinen er ufiltreret og bør dekanteres.

Kan serveres ved 16 grader.

Spidsen

er en fyldig vin med noter af vanilje og lakrids samt en blød og behagelig eftersmag. Vinen er drikkeklar nu, men kan med fordel gemmes yderligere 2-4 år ved korrekt opbvaring. Vinen er modnet 16 måneder på gamle Bourgognefade.

Prøv den til Rødbedecarpaccio eller andebryst med rødbede, brombær og pistacienødder.

Ufiltreret vin som bør dekanteres før servering ved 16 grader.

Hjertet

er en kraftfuld og elegant vin med noter af mørke bær, vanilje, lakrids og peber. Vinen er drikkeklar nu, men kan med fordel gemmes yderligere et par år ved korrekt opbevaring. Vinen er modnet 16 måneder på gamle Bourgognefade.

Prøv den til et rigtig godt stykke dansk kød med tilbehør af smagfulde lokale råvarer. Dansk rødvin med 15%!

Ufiltreret vin som bør dekanteres inden servering ved 16 grader.

Damen

Efter høst blev druerne frosset en enkelt nat og presset ganske blidt en dags tid. Processen blev først stoppet, da vinen havde opnået den ønskede sødmegrad, som kendetegner denne dejlige og unikke IsVin.

Noter af abrikos og fersken i næse og mund. Nydes ved 10 grader til søde desserter og blåskimmelost – eller når du bare får lyst til lidt sødt i gode venners lag.

Herren

Efter høst blev druerne frosset en enkelt nat og presset ganske blidt en dags tid. Processen blev først stoppet, da vinen havde opnået den ønskede sødmegrad, som kendetegner denne dejlige og unikke IsVin.

Nydes svalt til oste, ris á la mande og sødlige desserter, eller bare fordi du lige får lyst til et godt glas vin.

Serveres bedst ved 12 grader.

Brænderen

Grappa på dansk når det er allerbedst!

Vinen er fremstillet af druekvas som er koldgæret i to måneder ved 13 grader og modnet på egetræsfade i 12 måneder. Destilleret og “vandet ned” til 40 grader behagelig alkohol.

Godkendt med ros som en ganske behagelig og forbrugervenlig nydelse til en god kop kaffe eller til det danske frokostbord. Serveres ved 13 grader.

Boblen - Havtorn

er en eksklusiv dansk mousserende vin produceret af vindruer, som er fremstillet efter den traditionelle franske Champagne metode.
Frisk, elegant og sprudlende med masser af frugt i næsen og en ganske lang eftersmag af den lunefulde danske sommer. Nu med HAVTORN. Hvad siger du så?

Perfekt som en overraskende og smagfuld velkomstdrink med familie og i gode venners lag.

Boblen - Tang

er en eksklusiv dansk mousserende vin produceret af vindruer, som er fremstillet efter den traditionelle franske Champagne metode.
Frisk, elegant og sprudlende med masser af frugt i næsen og en ganske lang eftersmag af den lunefulde danske sommer. Nu med TANG. Hvad siger du så?

Perfekt som en overraskende og smagfuld velkomstdrink med familie og i gode venners lag.

Nyheder i vinens verden!

Vi er stolte af at kunne introducere en helt ny slags vin, som du ikke har hørt om før.

De to vine hedder Tang og Havtorn.

Kontakt os og hør mere om de to spændende nyheder, eksklusivt til MODAVI Vingård.

Smag vinen!

Prøv vores VinSmagning

Pakke 1 – VinSmagning

med rundvisning og lidt brød, ost og pølse (ikke noget en voksen mand (m/k) kan blive mæt af). VinSmagningen varer typisk et par timer.

Kr. 179,-  per person

ved min. 6 personer.

Nysgerrig?

Pakke 2 – Eksklusiv VinSmagning

med rundvisning i vinmarker og vineriet samt en lækker buffet med oste-og pølse-specialiteter samt vine ad libitum. VinSmagningen varer typisk 3 timer.

Kr. 395,-  per person

ved min. 6 personer.

Nysgerrig?

Bestil online!

Har du allerede smagt vores vine?

Køb vinen online!

Besøg vores webshop og bestil online

Mangler du lige gaven?

VinGaver på dansk!

Vi har mange smukke og spændende forslag til gaven til dine uundværlige medarbejdere, forretningsforbindelser og den næste reception. Kontakt os for nærmere information. Det er ganske gratis! 🙂

En god oplevelse

Gavekort til VinOplevelse

Giv et gavekort til den du holder af!

Så kan du opleve VinBonden helt tæt på i et par timer og høre beretningen om “Årets gang på Vingården”.