Disclaimer

© www.modavi.dk – Alle rettigheder forbeholdes

Ansvarsfraskrivelse

www.modavi.dk påtager sig intet ansvar for eventuelle tab eller skader som følge af det publicerede materiale på dette website eller tredjemands brug heraf, hvad enten dette skyldes fejl eller uhensigtsmæssigheder i materialet eller andre årsager.
www.modavi.dk bestræber sig på at sikre, at de informationer, der står på dette website er korrekte. Men der gives ingen direkte eller indirekte garanti for informationernes korrekthed og vi påtager os intet ansvar for fejl eller mangler. Oplysninger på denne hjemmeside kan derfor indeholde unøjagtigheder eller trykfejl. Informationer på dette website er hverken et tilbud eller en kontrakt. Pris og udbud af informationer kan ændres af www.modavi.dk uden varsel.
www.modavi.dk påtager sig intet ansvar for indholdet på eksterne websites, der linkes til fra dette site.

Copyright

www.modavi.dk har ret til domænet www.modavi.dk og ophavsret til indholdet heraf, i henhold til lov om ophavsret, medmindre andet udtrykkeligt er aftalt i de enkelte sager.

Ophavsretten til indholdet omfatter alt materiale, der er publiceret på webstedet, uanset om materialet efterfølgende er slettet eller ændret.

Ingen del af dette website eller dets indhold må gengives, kopieres, ændres eller tilpasses, uden forudgående skriftlig tilladelse fra forfatteren, medmindre andet er angivet for enkeltstående materialer.